Velkommen til meg :D
Bildene som jeg ligger ut tilhører meg så vær snill og ta kontakt om du vil bruke/låne bildene.
Ha en fin fin dag videre.
ps, blir veldig glad for kommentarer :)

tirsdag 22. desember 2009

22 desember

I dag er det 22 des, og jeg er 23 år i dag :D Feiret bursdagen med familien på søndag så fikk de fleste gavene da, fikk en kjempe søt skål, en heeerlig morgenkåpe som kommer godt med på kk etter fødsel, en skjorte og smykke, en deilig velur joggedress, en bodylotion og en ull joggebukse.
Men i dag fikk jeg en KJEMPE fin klokke av øyvind, ble kjempe gla for den og er stor førnøyd.
Har vert en rolig dag ellers, beg dagen med julefrokost i bhg til Marcus det var utrolig koselig og masse god mat, så hjem og sove litt etter jeg fikk gaven <3 så rydde litt og lage muffins, og etter Marcus var i seng lagde Øyvind biff, fløtegratinerte poteter og bearnesaus. NAAAM, holdt på og sprekke til slutt begge to :P

har og blitt ferdig med en vognpose jeg har sydd til en liten jente som er på vei, men siden de kan ta feil sydde jeg den i ett stoff som er nøytralt.
syntes den ble veldig søt :)
det var siste vognposen jeg syr når jeg er gravid for det er ikke alltid like lett og ligge på alle fire og måle opp og klippe med en stooor mage så har nok vert litt av ett syn hehe.legger ved noen bilder av godgutten minFor en ukes tid siden gjorde jeg ferdig vognposen til babyen i magen (har vert på 3 UL og fått bekreftet gutt alle gangene så turde og kjøpe blått stoff til den, hehe.
har bare bilde av den oppi vognen og orker ikke ta den utav for andre bilder.
veldig fornøyd med denne og. kommer nok til og lage fler når jeg har født og vis jeg får tid, har en misstanke om at det blir travelt som 2 barns mamma ;)


det var dagens skryte innlegg fra meg, kommer sikkert ikke til og blogge før etter jul så god jul alle sammen :)

5 kommentarer:

 1. Og 23 er egentlig veldig skremmende...

  SvarSlett
 2. Du gammel? Mener nå helst det ikke er så alt for lenge siden du ble født... Snøkav i dagesvis, og når du kom så kom solen... Et par dager før du ble født, var det en fødsel i ambulansen i Vadmyra... Den hadde kjørt seg fast i snøen...

  Mener legen var fra Canada, og han sa bare "Tenk å bli født på en sånn nydelig dag..."

  SvarSlett
 3. hehe ja ett skikkelig solskinns barn :P

  huff tenk og bli født i en bil, hadde nok ikke vert så kjekt for mamma det nei...

  men ja syntes jeg beg og bli litt gammel ja hehe.

  SvarSlett