Velkommen til meg :D
Bildene som jeg ligger ut tilhører meg så vær snill og ta kontakt om du vil bruke/låne bildene.
Ha en fin fin dag videre.
ps, blir veldig glad for kommentarer :)

onsdag 24. februar 2010

Alene hjemme

Nå sitter jeg her alene hjemme igjen (med ungene så klart men uten mannen) er lei av og være alene om kvelden, er såå kjedelig.
Han jobber mye kveld/natt men i dag er han på vei til stavanger med sjefen og skal hente en bil, de er framme i natt og henter bilen i 6 tiden så er det opp igjen (natten går greit nå siden Mathias ligger meste parten av tiden i vår seng og det er trangt og ligge alle tre :P ) men kveldene er så utrolig lang, og det hjelper ikke på vekten heller og være alene for eneste jeg gjør er trøste spiser for jeg kjeder meg. blæ. helt tragisk...
Og i tillegg når han er vekke må jeg levere marcus i bhg og jeg kommer jeg meg ingenvei med vognen, det er kjempe dumt for i morgen er det karneval så ville jo veldig gjerne at Marcus skulle få gå på det, men heldigvis så er de så utrolig snille disse damene som jobber i bhg hans så de kommer innom i morgen tidlig og henter Marcus. Kjempe snilt :D

Det var dagens syting fra meg.

Ellers i dag har vi vert på sotra og handlet litt, urolig deilig og komme seg ut og se litt folk igjen, etter fødsel har jeg bare vert ute og hentet/levert Marcus i bhg eller vert på kontroller med Mathias.
Mathias var snill og sov helt til vi skulle gå (noe som passet ypperlig så han kunne få litt mat før vi gikk) men var dumt og ikke få med vognen, hadde ikke kommet en meter med den i dette snøkaoset vi har.

Nå skal jeg se en film og etter det skal jeg gå og finne sengen, håper tiden går fooort så Øyvind kommer hjem igjen snart :)
Han skal foresten være vekke fra i morgen kveld og vekke hele natten da og, da skal han kjøre snø :S og hele helgen er det taxien igjen så blir mange kjedelige kvelder framover. jaja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar