Velkommen til meg :D
Bildene som jeg ligger ut tilhører meg så vær snill og ta kontakt om du vil bruke/låne bildene.
Ha en fin fin dag videre.
ps, blir veldig glad for kommentarer :)

fredag 2. april 2010

gammelt blir nytt og litt påske pynt

Har sprayet litt (med biltema sin krom spray og en hvit fra chlas olson) dette var svart før. en del trenger ett lag til men må kjøpe ny spray først ;) Det fatet er ikke sprayet. Og søte påskepynten har min skjønne Marcus laget

4 kommentarer:

 1. Så utrolig stilig den malingen med gule hender på er:) utrolig kreativt. og ellers så må jeg si du er veldig kreativ selv! har mye å lære av deg tror jeg ;) så fint du har pynta til påske:) klem Anette (Mirami) ;)

  SvarSlett
 2. Ja den lagde de i barnehage :D syntes den var kjempe morsom :)
  Takk for det du, kjekt og ha litt og putle på med når man går hjemme, ikke så mye tid nå da når Mathias er så liten men når han får litt mer rutiner på søvnen blir det litt tid igjen :)
  Lage deg blogg du og :)
  klem :)

  SvarSlett
 3. hehe kanskje jeg skulle gjort det.. har ikke så mye interessant å skrive om enda da men:P kanskje etterhvert når jeg begynner å fikse på ting i hjemmet:) vi får se!
  Anette

  SvarSlett
 4. Ja jeg er ganske av og på med skrivingen, skriver om ungene, oppussing og ingenting hehe. kjekt for familie og se bilder osv og. særlig du som har familie i en annen by og :) gi beskjed om du skriver ihvertfall så skal jeg følge deg :) natta :)

  SvarSlett