Velkommen til meg :D
Bildene som jeg ligger ut tilhører meg så vær snill og ta kontakt om du vil bruke/låne bildene.
Ha en fin fin dag videre.
ps, blir veldig glad for kommentarer :)

mandag 6. august 2012

Livstilsendring.

Long time no see :)

Da har jeg ikke vert innpå her på over ett år ser jeg, det går vell strengt tatt i glemmeboken som vanlig men ble påmint nå pga jeg fikk en kommentar her inne så da kan jeg jo oppdatere litt fra mitt liv siste året :)

Mye har forandret seg, kan gå tilbake til august der jeg kom til ett pukt jeg var lei av overvekt og dårlig selvtillitt, jeg prøvde ene slankekur etter den andre, jublet hver gang vekten viste minus, og var like skuffet hver gang den gikk opp igjen. Noe den alltid gjorde på alle de slankekurene jeg prøvde...
Jeg prøvde suppekurer, elpe/yoghurt kur, 13 dagers kur osv.....
27 Okt var vekten det samme og jeg fant ut at jeg skulle prøve grete roede, snakk om og få ett annet syn på ting! Der skjønte jeg at det handlet ikke om og slanke seg og prøve kurer som man aldri vill klare holde seg til, jeg skjønte fort at for og klare alle de målene jeg har trengs det en LIVSSTILSENDRING, så dette var det jeg gjorde.

Vekten min som hadde bare gått opp eller stått i ro i så lang tid beg sakte men sikkert og krype ned over, jeg skjøte at det var ikke viktig om det var 1 kg i uken eller om det var 200 gram så lenge det gikk den veien jeg ønsket.
Treningen gikk fra og være tiltak til og være noe jeg trenger for og fungere opptimalt. Og jeg syntes det er fantastisk gøy :)
I januar begynte jeg og jobbe, det har gått i ett hver dag med gå til og fra jobb, jobbe 100% barna, alt som skal gjøres hjemme osv, men trening og kosthold klarer jeg likevell og holde og jeg har mer energi en noen gang....

Har nå gått nesten 3 kurs på grete roede og jeg har gått ned 17 kg (hadde gått ned 20 men etter røykeslutt, sydentur og sommerferie uten stramme regler har det blitt litt pluss igjen)
Jeg har som mål og gå ned 10-12 kg til og fårhåpentligvis er jeg i mål til rundt juletider, trening og kosthold er igang igjen for fullt etter en mnd sommerferie.

En siste ting er jo det at en stor motivasjon til og klare dette med vekten er en operasjon jeg skal ha... Har vert på konsulasjon en del ganger hos Dr Erik Berg for og ta bukplastikk. 1 gang var han ikke fornøyd med vekten og fikk beskjed om at bmi måtte være lavere og røyken måtte kuttes.... Andre gangen var han fornøyd men mente vi burde vente noen mnd og at haraldsplass istedenfor FMS var ett bedre valg for meg pga jeg har barn og trenger den ro og oppfølging jeg kan få de første dagene (blir innlagt en del dager på haraldsplass men må hjem samme dag på FMS)

Ny konsulasjon i juni og fikk da klarsvar på at operasjonen blir dekket.
På lørdag kom brevet, jeg blir innlagt 4 okt og operert 5 okt. Gleder meg helt enormt til og bli ferdig, men siden jeg aldri har vert innlagt på sykehus, hatt narkose eller noe form for operasjon før er jeg kjempe redd og bekymret og men krysser alt jeg har for at det går fint under og etter operasjonen og jeg vill få en bedre helse både fysisk og psykisk etter dette.

Så nå har jeg nesten 8 uker på meg til og virkelig kjempe og stramme opp det jeg kan før operasjonen, etter den blir jeg jo liggende en stund så må ta litt pause i treningen da så håper motivasjonen er der for fult de siste ukene :))

OG jeg må bare si til alle dere der ute som vil ned i vekt. For all del, legg fra dere kurene og forandre på livstil! ikke bare til dere er fornøyd men for resten av livet, hold på de gode vanene og kos deg en gang i blandt.
Klarer du ikke det på egenhånd så prøv grete roede, det er verdt pengene, det er lett og leve etter og det er en stor motivasjon til og klare det :)
Fra ett år siden til i vår

Mistet så mye cm rund magen


Dette er fra nå :)

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Ser at jeg har en ganske lik historie som deg, med 2 barn og vektoppgang og hengemage..Har også vært på konsultasjon hos Dr.Erik Berg, og fikk samme anbefaling som deg, om Haraldsplass når jeg har gått ned en (hel) del kilo. Jobber fremdeles med den saken..
  Nå er vel du ferdig operert, så er nyskjerrig på hvordan du har opplevd det? Skriver du et innlegg og evt før/etter bilder?

  Hilsen June

  SvarSlett
 2. Hei hei ja jeg er ganske nyoperert så skal ta og skrive ett nytt innlegg om ikke alt for lenge med litt bilder, har fortsatt ganske mye bandasjer og body på men resultatet ser alt ganske lovende ut, Erik Berg er en dyktig kirurg og jeg er glad jeg tok den på haraldsplass så jeg kunne være der noen dager (hadde ikke vert i stand til og bli sent hjem etter en sånn operasjon) lykke til med vektnedgangen håper du snart får operasjonen du og om det er det du ønkser :D

  SvarSlett