Velkommen til meg :D
Bildene som jeg ligger ut tilhører meg så vær snill og ta kontakt om du vil bruke/låne bildene.
Ha en fin fin dag videre.
ps, blir veldig glad for kommentarer :)

mandag 25. november 2013

frihelg og uthvilt???

På fredag var jeg og min bedre halvdel på julebord, vi skulle ha en skikkelig helaften så vi bestillte ett rom på hotell på bryggen, vi leverte gutta til faren og var skikkelig klar for en fin kveld mef voksentid. Vi kom på hotellet,  tok en svipptur i baren før vi gjorde oss klar for kvelden, stasjet og klar vente vi nesen mot felix fot og vente på resten av flokken, de kom en etter en og kl nærmet seg 2000 så da trasket vi opp til casa del toro (fantastisk god mat) koste oss noen timer der før vi gikk ned igjen på felix og inntok flytende kcal resten av kvelden.

Våknet i fosterstilling kl 1000 lørdag morgen, bare en halvtime igjen av hotellfrokosten, den måtte vi ha med oss, bare synd man er konstant sulten men blir fort kvalm dagenderpå så det ble ikke myr frokost. Vi stoppet på peppes på vei hjem for ett pizzabord men heller ikke der var det lett og få i seg maten.

Vat omtrent ikke kommet ned i sofan før vi inntok en ny fosterstilling og forsvant fra denne jorden en del timer, våknet i total mørket og tenkte at jeg var viiiirkelig sulten, nok en gang prøvde vi med noe junk, dennr gangen hamburger meny frs bensinstasjonen men ugg, kvalm, la oss på sofan igjen fram til leggetid, våknet søndag med godt mot MEN fortsatt sliten, tvingte meg på trening for og bli mer opplagt men hjalp ikke særlig.  Hentet gutta hos faren, de var heldigvis trøtt etter helgen de også så vi slappet av med tv og spill til leggetid.

Men her liggee jeg igjen da, mandag morgen og er fremdeles ganske sliten håret har floker større enn ronja røverdatter etter volumpulveret jeg brukte fredag men som ikke har gått ut etter dusjen, og sminkenrester som er gnikket ut så jeg hadde pssset rett inn med pandaer,lurer på hvor det ble av den frihelgen hvor jeg skulle bli så uthvilt og opplagt?!?!? Det var da aldri ett problem før og drikke både en og to dager,  er det dette de kaller alderen som tar deg?

Gruer meg allerede til helgen igjen som kommer når jeg får besøl fra tromsø og det blir ennå en luftetur, får vell bli opplagt om ett par uker tenker jeg...

Konkluderer med at frihelg hjelper ikke på og bli opplagt når det er byen på menyen, jeg stemmer for helger med barn eller frihelg på kino/besøk/hjemme uten alkohol :p

Hilsen uopplagt mamma

Published with Blogger-droid v2.0.10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar